Home » Praktisk Information

Praktisk Information

Fælles for alle arrangementer er en maksimum kapacitet på 6 deltagere i smedjen og en minimumsalder på 13 år for at deltage. Betaling for deltagelse skal være overført til konto 9815 2500194203 senest 5 hverdage efter tilmelding. Udebliver betalingen afmeldes du kurset, så andre får mulighed for at tilmelde sig. Du kan selvfølgelig tilmelde dig igen senere.

Parkering

Det er ikke muligt at parkere ved smedjen på Hegedalsvej 7. Du kan parkere langs Strandvej (Sæt GPS’en til Strandvej 6)

Smedjen ligger inde i gården, på den anden side af træporten, Hegedalsvej 7, 9500 Hobro.


Påklædning

Når der smedes bør man undgå al beklædning der indeholder plast. Plast smelter når det rammes af gnister og glødeskaller, og ved uheld risikerer man at det smelter til huden. Det gælder også fodtøj. Tøj i 100% bomuld og sko i læder er at foretrække. Ligeledes bør du ikke have løstsiddende tøj på eller løsthængende hår (Det gælder også det lange skæg). Der vil være stillet forklæder, høreværn, sikkerhedsbriller og svejsehandsker til rådighed.

Værktøj

Smedjen indeholder en del håndholdt værktøj og maskineri, blandt andet 4 kul-esser, en båndsliber og diverse vinkelslibere osv.. Er du ikke bekendt med de enkelte stykker værktøj vil du blive instrueret i dets brug inden du benytter dig af det. Kurset vil starte med en gennemgang af basis hammer-teknik – det vigtigste værktøj i smedjen.

Du er velkommen til at medbringe egne håndværktøjer hvis du smeder i forvejen.

Forplejning

Der tilbydes te og kaffe under alle kurser. Medbring egen madpakke medmindre andet er specificeret under det enkelte kursus. Det kan også være muligt at bestille mad fra en af byens madsteder.


Ansvar

Deltagelse foregår på eget ansvar: Du forventes at følge instruktørens anvisninger, for at mindske risikoen for skader og uheld.
Ved afbud mindst 7 dage inden kursets start refunderes det fulde deltagergebyr. Deltagergebyret refunderes ikke ved afbud derefter.