Home » Individuel undervisning i smedning

Individuel undervisning i smedning

I gammel tid tog traditionelle smede ofte lærlinge ind, for både at lære fra sig og få et ekstra sæt hænder i smedjen. Lønnen bestod typisk af kost og logi, og ikke meget andet. I dag er der ingen traditionelle smede som tager lærlinge ind på samme manér, men som noget unikt tilbyder jeg individuel undervisning i smedjen, hvor du gennem et forløb vil blive undervist i det gamle smedefag. Konceptet er ikke meget anderledes end at modtage musikundervisning på en musikskole.

Forløbet bliver skræddersyet til dig, om du blot vil have en introduktion til smedefaget i løbet af en eftermiddag, eller vil gå i dybden med smedefaget over en længere periode, og klædes på til en dag at drive din egen smedje. Måske du allerede smeder og gerne vil have hjælp til et projekt eller have vejledning mens vi dykker ned i et tema du ikke har arbejdet med før?

Når jeg skal sammensætte et forløb, anbefaler jeg at vi smeder mindst 2 timer i løbet af en undervisningsgang. Hvor ofte vi mødes i smedjen afhænger af dine ønsker, om det er ugentlig, månedligt eller efter behov.

Pris: 320kr pr. leksion a 60 minutter. Prisen er inkl brændstof og basis materialer.

For enkelte undervisningsgange opkræves beløbet på forhånd. Ved løbende undervisning opkræves betaling månedligt.

Tag endelig kontakt med spørgsmål! Jeg tager gerne en snak om hvad du forventer af forløbet, og jeg kan udarbejde en undervisningsplan derefter.