Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Smedekursus for begyndere, 6. april [Del 1]

April 6 kl. 09:00 17:00

Tilmelding og betaling via Martillo.dk

Søren introducerer grundlæggende smedeteknikker gennem begynderprojekter, så deltagerne bliver klædt godt på til at bevæge sig ind i smedningens verden.

Der er plads til 6 deltagere på kurset.

Deltagerne får en spændende oplevelse med hjem og der gives masser af gode råd og vejledning – også til hvordan man kan opsætte sin egen hobby smedje.

Begynderkurserne består af 2 dele. Del 1 fungerer som en introduktion til smedjen, hvor du lærer de mest gængse teknikker. Kurset kan nemt tages som en enkeltstående oplevelse, og der er ingen krav om tilmelding til del 2. Der udbydes løbende flere kurser, så der er mulighed for at prøve del 2 på et senere tidspunkt.

Begynderkursus Del 1

Under del 1 lærer du at smede søm, s-kroge, knager, og grilgafler. Projekterne lærer dig basale teknikker, som at strække, tilspidse, afrunde, bøje, smede bladforme, lokke et hul, mejsle og arbejde med splittet materiale.

Du kan forvente dig en hyggelig og arbejdsom dag med masser af læring, og en håndfuld færdige projekter i lommen når du forlader smedjen – kort sagt en fantastisk introduktion til smedning.

Prisen inkluderer brændstof og materialer. Der vil være te og kaffe til fri afbenyttelse – medbring en god solid madpakke.

Smedning kan være fysisk hårdt og mentalt krævende, men vi sætter et tempo hvor de fleste kan være med.

Tilmelding og betaling via Martillo.dk

kr.1000

Søren Hammer

View Organizer Website

Martillo Workshop smedjen:

Hegedalsvej 7
Hobro, 9500 Denmark
22167040