Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Smedekursus for begyndere, 25. maj [Del 2]

May 25 kl. 09:00 17:00

Tilmelding og betaling via Martillo.dk

Begynderkursus del 2 er en fortsættelse af begynderkursus del 1, til dig som ønsker at gå mere i dybden med smedefaget eller har lyst til en god smedeoplevelse mere med nye projekter. Du skal have kendskab til teknikkerne der undervises i under del 1, før du deltager i del 2.

Der er plads til 6 deltagere på kurset.

Begynderkursus Del 2

Under del 2 lærer du de sidste, og mere tekniske basale teknikker. Du smeder en ildrager som lærer dig at sno jernet og essesvejse. En lysestage, som lærer dig at stukke, at forme et kræmmerhus, og smede et skarpt hjørne. Et ildstål, som lærer dig at smede i kulstof stål og hærde stål. En oplukker, som lærer dig at lokke, drive og forme et øje. Efter del 2 er du fuldt udrustet til at gå på opdagelse i smedefaget på egen hånd, og deltage i grundkurserne hvor vi udforsker bestemte temaer og teknikker på højere niveau.

Du kan forvente dig en hyggelig og arbejdsom dag med masser af læring, og en håndfuld færdige projekter i rygsækken når du forlader smedjen.

Prisen inkluderer brændstof og materialer. Der vil være te og kaffe til fri afbenyttelse – medbring en god solid madpakke.

Smedning kan være fysisk hårdt og mentalt krævende, men vi sætter et tempo hvor de fleste kan være med.

Tilmelding og betaling via Martillo.dk

kr.1100

Søren Hammer

View Organizer Website

Martillo Workshop smedjen:

Hegedalsvej 7
Hobro, 9500 Denmark
22167040