Home » Åben Smedje

Åben Smedje

Åben Smedje er et hyggeligt tilbud om at komme og smede i Sørens smedje, for de som allerede er bekendte med smedjen. At være bekendt med smedjen betyder at du skal have deltaget på et kursus eller smedehold tidligere, eller have god erfaring med at smede i forvejen.

Vi smeder i ro og mag og Søren står selv og arbejder når der er Åben Smedje. Han giver gerne en hånd og kommer med gode råd, men der er ingen planlagt undervisning – det afspejles også i prisen. Derfor skal man være bekendt med smedjen inden man kan deltage, for du smeder nemlig selvstændigt til Åben Smedje, selvom Søren nok skal kigge dig lidt over skulderen engang imellem.

Åben Smedje finder sted på udvalgte onsdage fra kl 15:00-20:00 og koster 150kr pr. gang. I prisen er der 5 timers smedning i veludstyret smedje inkl. kul. – Og tips og tricks fra Søren hvis behovet opstår. Det eneste du selv skal stå for er materialer og et godt projekt at arbejde med (Der kan købes materialer til kg pris i smedjen – skulle du have lyst til at lave værktøj til smedjen, så er der selvfølgelig gratis materialer til det)

Vær opmærksom på at Åben Smedje også betyder at smedjen er åben for gæster der ikke smeder med. Det vil sige at du gerne må tage venner og bekendte med, hvis de er nysgerrige på at se hvad der sker i en smedje, og der kan komme andre gæster i smedjen som måske stiller et par spørgsmål – og det skal der være plads til.

Datoer for Åben Smedje annonceres på bloggen og på Smedekurser.dk’s Facebook.
Betaling kan ske på dagen – vi ses!